"Nädala fotofiniš Leningradis"

- Aare Kreilis, Spordileht, 13. juuni 1977

Läinud pühapäeval lõppesid Neevalinnas NSV Liidu võrmelautode ringrajasõidu meistrivõistlused. Eesti NSV koondist saatis edu: Enno Jürima tuli meistriks väikevormelil, Toomas Napa vormel-"Easternil". Olgu see pildiaken väikeseks meenutuseks ja ühtlasi fotofinišiks tänuvuaastasele medalijagamisele.

  1. Vormel-3-klassi otsustava kihutamise eel. 3,2 kilomeetrisele Kirovi staadioni piiravale ringile on sööstuvalmis endine NSV Liidu meister leningradlane Mihhail Lvov ja Vene NFSV võidusõitja Vladimir Grekov. Meie mehe Tõnu Teesalu debüüt samas klassis lõppes seitsmenda kohaga.
  2. Finiš. Kuigi Raul Sarap (paremal) ja Elmo Salm vormel "Easternil" Neeva ääres medalita jäid, ei tähenda see allaandmist.
  3. Kolm õnnelikku meest - Aleksandr Kutserenko, Toomas Napa (keskel) ja Vladislav Barkovski. Moskvalaste vahelt pjedestaali kõrgeimale astmele jõudnud EPT Tallina osakonna töötaja võtab vastu veel teisegi meistrimedali, mille äärisele on kirjutatud "NSV Liidu meistri treener". Tänaseks on see juba omaniku, Toomas Napa treeneri Jüri Randla käes.